Hoe voeg ik een camera toe aan NetcamViewer Mobile?

1. U tikt in de cameralijst op het '+'-teken.
  2. Vul de zelf te kiezen naam in voor de camera.
  3. Vul het ip-adres of de hostname van de camera in, zonder http://. Dit staat al ingevuld.
  4. Indien u normaal een poortnummer moet invullen, kunt u poort 80 veranderen in een ander poortnummer. Anders laat u dit gewoon staan.
  5. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in van de camera. Beide zijn hoofdlettergevoelig.
  6. Kies het cameramerk.
  7. Afhankelijk van het type camera kunt u soms nog extra opties bij camera instellingen kiezen.
  8. Kies nu rechtsboven voor 'Gereed' en de cameralijst zal weer verschijnen.
  9. Tik op de naam van de camera om het live-beeld te bekijken.